Uvjet prodaje

Sve cijene prikazane u web trgovini izražene su u eurima za krajnjeg kupca, sa uključenim PDV-om. Fotografije i opisi pojedinih artikala dobiveni su od proizvođača/dobavljača ili preuzeti s interneta i ne moraju nužno biti identični proizvodu. Nastojimo što točnije prikazati i opisati artikle. Međutim, zadržavamo pravo pogreške u opisu i fotografiji artikala.

Na uvjete poslovanja primjenjuje se Zakon o zaštiti potrošača (N.N.79/2007), glava VII. – Ugovor sklopljen na daljinu, od Članka 36. do Članka 55.Uvjeti prodaje

NAČINI PLAĆANJA

1) ON-LINE KREDITNOM KARTICOM

Broj kreditne kartice šalje se SSL zaštićenom vezom PaymentGatewayu. Plaćate odmah prilikom kupnje. Mogućnost plaćanja: PayPal, American Express, MasterCard, Visa.

POŠTARINA I DOSTAVA

Poštarinu plaća kupac ovisno o načinu plaćanja, težini pošiljke i načinu slanja. Trosak postarine racuna se po cjeniku GLS-a ili Hrvatske Pošte. Dostava za pošiljke do 2 kg se naplaćuje se po zonama dostave i bit će vidljiva u procesu naplate vašeg artikla. Cijene dostave su navedene bez PDV-a.

Isporuka najkasnije sedam dana od obavljene kupnje. Uobičajeni rok isporuke je 1-3 dana.

REKLAMACIJA I POVRAT ROBE

U slučaju krivo isporučenih artikala ili oštećenja nastalih tijekom transporta, kupac ima pravo zamijeniti kupljeni proizvod u roku od 7 dana od dana primitka. Trošak poštarine kod zamjene proizvoda snosi kupac.

IZJAVA O SIGURNOSTI

Kupujte sigurno jer naš sustav za online plaćanja primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 256-bitnom enkripcijom podataka, sa 4096-bitnim ključem. Time zadovoljavaju najviše standarde sigurnosti i zaštite.

PRIVATNOST PODATAKA

Obvezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih kupaca i prikupljati samo nužne podatke potrebne za obradu narudžbe.

Podatke o kupcima nećemo razmjenjivati niti davati na uvid trećim osobama. Svi takvi podaci su strogo čuvani i dostupni samo našim djelatnicima.